Laitan tähän näkyviin Jehkottaren perjantaisen haasteen mukaan tehtyjä kortteja. Kun nyt vihdoin uskaltauduin opettelemaan tätä blogielämää.

Tässä eka haaste.Tuli vähän semmoinen jouluisen sävyinen onnittelukortti. Tiimarin papereita ja itsetehtyjä kukkia. Kuvan olin leimannut aika tuhtille akvarellipaperille, joka on turhan raitaista. kantsis varmaan leimailla toiselle puolelle, mikä sileämpää. Napit näyttää kuvassa turhan isoilta. Niinkuin muissakin korteissa.

1640201.jpg

Sitten toinen kortti. Sitä väkersin pitkän aikaa ja muutin moneen kertaan koristuksia, tietysti jo kiinniliimattuja ja sitten piti tietysti koettaa peitellä niitä liiman ja paperinrippeitä jotka juuttuneet tiukkaan kiinni. Tuo sydän on kyllä epäonnistunut lisuke, mutta se on se peitto..Kortti meni anopille, näyttää olevan vieläkin kortti piirongin päällä korttipinon päällimmäisenä että vissiin tykkäsi. On tottunut saamaan itsetehdyn kortin; yleensä kylläkin ristipistoilla tehdyn.

1640226.jpg 

Haaste 3 olikin kiva, tein kaksi korttia.Toisesta ei sitten näköjään ollutkaan kuvaa. Tämä kortti ei oikeasti ole kyllä näin vaalea, näyttää kuvan valotus olevan ihan pielessä. 

1640238.jpg

Haaste 4 jäi kuvaamatta, lähetin sen Serbiaan postcrossingin extra-korttina saajansa pyynnöstä.

Haaste 5 oli mulle vaikea; en oikein osaa näitä nauhajuttuja. Kortti on vielä kesken.

Haaste 6 lähti siskontytölle nimpparikorttina.

1648602.jpg

Muita haastekortteja en ole ennättänyt tekemään; saas nähdä miten tämän viikkoinen haaste 10. Näiden vanhojen juttujen laittaminen nyt tuntuu vievän aikaa.