Vieraileva DT Paula on tehnyt tämänkertaisen pohjapiirroksen Jehkottaren card challengeen # 42. Piirros olikin oikein mukavan helppo. Kiitos hyvästä mallista Paulalle! Tein jopa kaksi korttia.

Varsinainen haastekorttini on tässä. Leimakuva Whiff of Joyn enkelityttö, väritelty aikoja sitten; nyt tein vähän varjostuksia kuvan ympärille akvarellikynällä ja chalks-väreillä. Kokeilin myös uutta leimahankintaani: yhtä Stempelgledenin ornamental designs -leimasimista ja ekaa kertaa korttiin kohopulverin käyttöä. Kannattais kyllä leimata ennenkuin kiinnittää paperin kartonkikerroksen päälle..  No, tämmöinen siitä nyt tuli. (kuva skannattu)

Toinen kortti sitten. Kokeilin ensikertaa myös kuvan värittämistä öljyn kanssa (linseed oil). Tietysti innostuin uuden askartelulehden Maijun kirjoituksesta (kiitos vaan Maijulle vinkeistä). Tämän lopputuloksen tein sitten saman tien kortiksi. Lisää on kokeiltava ja opeteltava. Värittäminen on niin kivaa.

Leimakuva on joskus saatu, osittain heilahtanut, joten piti peittää se kolminkertaisin ääriviivoin varustettu kissa.. Tekniikka olikin yllättävän kiva, suhteellisen nopea tehdä. Käytän yleensä todella paljon aikaa yhden kuvan kanssa. Promarkereita minulla vain ihonvärisenä, joten värimaailma on ruskehtava. Se kyllä mielestäni sopiikin hyvin näille Sarah Kay -kuville. Tässä vaan leimakuvassa niin paljon pientä piperrystä, että lopputuloksesta tuli turhan tumma ja kuva myös jonkinverran valehtelee eli tummentaa.. Tässäkin varjostin kuvaa harmaalla akvarellikynällä ja vesivärisiveltimellä.

Napit on aitoja vanhoja. Tekstiä en kyllä oikein saanut sopimaan tähän. Laitoinkin vaan pikkupienen sanasen yläkulmaan. Perhoskuvioinen kortti on ollut käsityölehden mukana, ja on kooltaan 12 x 12 cm.