Piti kyllä jo aamusta aloittaa ja tehdä pari ystävänpäiväkorttia lisää tai tehdä atc-kortteja viimeviikkoisiin haasteisiin, mutta toisin kävi. Pöydällä lojui leimakuvia, joita olin saanut korttiystävältä lauantaina, ja johonkin ne piti saada. Onkohan kellään muulla ongelmaa siinä, miten saatuja ym. leimakuvia säilyttää, että ne joskus löytäisi ja muistaisi mitä jo omistaa??

Minulla on korttienkeräilijänä tietysti valokuvakansioita, joihin voi kortteja laitella ja nyt löysin hyllystä yhden tyhjäksi jääneen. Kokeilinkin josko siihen laittaisi kuvia ja siihenpä ne tuntui hyvin sopivan. Siispä tyhjentelin toisentyyppisestä korttikansiosta, jossa vain yksittäinen muovitasku sivullaan, osan kuvista tähän isompaan kansioon. Ne pienet kansiot jo vähän pullisteli.  Onkohon ketään toista joka tykkää järjestellä ja lajitella jotain aivan uuteen uskoon.. Tähänpä se aamu sitten menikin. Iltapäivällä muuta sosiaalisempaa puuhaa eli käväisin anopin luona kylässä.

Tässä kuva pöydästä.  Paljon näitä leimakuvia on jo kertynyt, ja aina vaan haluaa lisää ja lisää ja lisää. Niin, laittelin kyllä kuusi postcrossingkorttia liikkeelle. Ja olin tehnyt yhden deco-sivun perjantai-iltana, sen julkaisen sitten joskus kun deco valmiina saajallaan.