Laitanpa tänne kuvia vielä muistakin magnoliakorteista.

Tässä kyllä hyvin sinisävyinen kortti, muovissa, kuten näkyy kiillosta. Teksti puuttuu ja jäi myös puuttumaan kun kortti lähti saajalleen. Tätä on muistaakseni mallattu jonkun ismaki-challengen mukaan. Itse tehty vapaalla kädellä kiemurat ja laitettu nappien sijaan paljetit. 

1640206.jpg

Tässä seuraava: Kuten näkyy olen poistanut alareunasta jonkun huonosti sopivan jutun, en muista minkä. Kortti lähtenyt leimakuun leimattuna korttina aika paljon muunneltuna (kukka vaihdettu) ja onhan siinä sitten teksti lisättynä sen huonon kohdan peitteeksi. Kortissa olen käyttänyt leimasinvärejä erilaisia ja liituvärejä myös muistaakseni.

1640211.jpg

Sitten tämä tuumaileva Tilda, leimakuva saatu. Oli leimattu aika vaalealla värillä , joten vahvistin ääriviivat mustalla tussilla. Teksti puuttuu vielä.

1640217.jpg

Tässä kalvakka Tilda; leimasin kuvan liian vaalealla värillä. On ihka ensimmäisiä värityksiäni (vesivärikynillä). Teksti on tarkoitus tulla tuon vielä irtonaisen pienen ruutupaperin päälle.

1640222.jpg

Sitten taas niitä ensimmäisiä kortteja; sävy taas jouluinen. Kuvassa oli muoviin laitettuna. Jotenkin tykkään käyttää vihreää ja punaisen sävyjä yhdessä. leimakuva itseleimailta korttikurssilla viimesyksynä.

1640229.jpg

Tässä sitten jostain syystä kuvattu ihka keskeneräinen kortti. Siinä opettelin värittelyä, kuten tietysti vieläkin. Käyttelin varmaan liituvärejä tuossa taustassa. 

1640234.jpg

Sitten paljon tuunailtu kortti. Se oli kalpean kalpea ja ihka valju. Sitä on kavenneltu ja muunneltu moneen kertaan. Näkyy ylimääräinen reikäkin..Sitten vähän rupesin pilan päiten piirustelemaan ohuella mustalla tussilla. Ja laittelin liituvärejä taustalle (kortti on kalpean keltainen pohjaväriltään). Paremman näköinen on luonnossa, ei näin suttuisen näköinen. On hieman värikkäämmän oloinen. Pitäisi vissiin tota kuvauspuolta opetella.

1648608.jpg