Osallistun tällä kertaa korttirinkiin, jossa tarkoituksena tehdä kortti toisen lähettämistä materiaaleista ja sitten vuorostaan lähettää muille rinkiin kuuluville satsi kortintekokamaa. Joskus olen tehnyt atc-kortteja muiden antamilla matskuilla ja aavistin, että tämä olisi varmaan ihan yhtä kivaa. Ja niin onkin, on tosi kiva tehdä kortti, kun aikaa ei mene papereiden ym valintaan, vaan on käytettävä mielikuvitustaan ja sommiteltava kortti tavaroilla, jotka pöydällä levällään..Tämä vaihto löytyi koukussa kortteihin sivuston vaihdot ryhmästä, johon kuulun.

Aiheena oli peikot ja menninkäiset. Ensimmäisen satsin lähetti Grannen blogista Sari. Tässä kuvaa siitä ihanasta satsista, jonka sain. Kiitos Sari! Värisävyt olivat ihanan murretut vihreät, ruskehtavat ja oranssit sekä keltaiset. Leimakuva tosin puuttuu kuvasta..

Korttiin onnistuin käyttämään lähes kaikkia saamiani aineksia. Ainoastaan kuviopaperi tuotti minulle ylitsepääsemättömiä vaikeuksia eli käytinkin vain yksiväristä kääntöpuolta ja kuviopaperia sitten kortin sisäpuolelle peittämään haaraniittejä . Aita oli myös jotenkin vaikeasti korttiin laitettava, mutta pätkäisin sen lopulta tuollaiseksi nysäksi. Ja mm. toinen ohut nauhanpätkä jäi käyttämättä. Itseltä on korttipohja. Kuvan väritin distress inkeillä. Yritin ensin spectrum-tusseilla, mutta inkeillä saa ainakin helpommin hakemani murretun värimaailman myös leimakuvaan. Paperien laidat on kissansilmämusteilla sävytelty.

Lähempää kuvaa vielä:

Oma kokoamani aivan toisentyyppinen satsi lähtee postiin maanantaina. Kuoret tuossa on jo kyllä valmiina.