Tilailin netistä pari uutta ihanaa Magnolia-leimasinta: Paperellasta tämä nyt ekaan korttiin päässyt tonttutyttö  ja Villakeijusta sitten istuva tyttönen kynttilä kädessä. Tuli tietysti tilattua vähän muutakin, kuten pari stanssia ja distress stainia sekä kullanväristä acrylic paint dabberia.. Ja aina tarpeellisia isoja korttipohjia- vaihteeksi kermanvärisiä. Ne kyllä näytti minusta ihan vaaleankeltaisilta, mutta ei tuo nyt mahdottomasti haitanne:).

Nyt sitten korttiin. Väritys tehty pikaisesti promarkereilla, lisäksi harmaata kuvan ympärille akvarellikynällä. Paperin laitoihin ja itse taustapaperiinkin distress inkillä vanhennusta ja vähän häivyttämään taustapaperin kirjavuutta. Kuvaan pikkuisen kimalleliimaa. Pari tarrahelmeä kortin kulmiin ja kuvan kulmiin ääriviivatarroja (niitä on tullut joskus hamstrattua, mutta jääneet lähes käyttämättä). "Pitsisuikule MS:n leikkurilla - lävistely meni vähän pieleen, mutta en halunnut tuhlata viimeistä tuon väristä paperiarkkia. Paperin päällä vielä jostain saatua ohutta pallokuviollista nauhaa. Taustapaperi on lehden kylkiäisenä tulleesta paperilehtiöstä eli Hot of the pressin Forever christmas cards-lehtiöstä.

Kortti on tehty koukussa kortteihin joulumaratooniin pohjaluonnoksen mukaan.

Kuvaus oli tosi hankalaa, jotenkin tämä iltavalaistus nykyisine energiansäästölamppuineen ei ole kovin ihanteellinen korteille. Näyttääpä muuten nauhan alta näkyvän tosi hyvin nuo minimaaliset liimatäplät.. Ei ne luonnossa noin erotu:))