Tuli ostettua parisen leimasinta viime viikolla. Ensin tilasin Mihannasta Magnolian, Whiff of Joyn ja PysselPassionin jouluaiheiset leimasimet. Joululeimasimia ei minulla kyllä ole vielä ollutkaan, lukuunottamatta joitain lumihiutaleita ja jouluntoivotuksia. Lauantaina me paikallisen kansalaisopiston käsityöihmiset -tai se osa, mikä mahtui pieneen linja-autoon - käytiin Tampereella messuilla. Mukaan tarttui yksi Bella, ensimmäiseni ja inkadinkadon linnut ja lumimyrsky. Ai meinasi unohtua; löysin keijukamarin myyntipisteen ja siellä oli atc-leimasimia (käyhän ne tietysti muuhunkin), joita sitten ostin vain kaksi. Ja pari muuta tavaraa: Distress inkkejä kaksi, kun sai kympillä kaksi.. ja sitten tietysti paperipakkauksia ja jotain pikku tilpehööriä, kukkia, ääriviivatarroja sun muuta sellaista. Kirjaosastolta löysin mukaan vintagekuvia sisältävän kirjan ja yhden cd-kirjan romanttisia sekalaisia kuvia. Rahaa meni kyllä ihan liian paljon. Mutta ainahan hyvät harrastukset maksaa..

Maijun värittelyjä olisi ollut kiva katsoa, mutta eksyin paikalle tosi ruuhkaiseen aikaan ja sama oli tilanne Taavan korttienteko -esittelyssä. Jotain vinkkiä kyllä jäi mieleen. Varsinkin Maijun öljyn käyttö (linseed oil) värien levittelyssä.

Tässä nyt sitten kuvina uudet leimasimet:

2068606.jpg

ja tässä muut:

2068610.jpg

Skannaamatta jäi kuvat niistä 2 pikkuleimasimesta (naama ja tyylikäs puolivartalokuva naisesta). Samoin on kuvaamatta jo aiemmin kesällä ja syksyllä ostamani akryylipikkuleimasimet: kukkia, lehtiä, puutarhatavaroita ja joitain ornamenttikuvioita ja kulmakuvioita sekä inkadinkadon kiehkuroita.