Sitten tässä kortit Annitannin askarteluvaihdosta, jossa ensimmäisenä aiheena oli 6 atc-korttia syksyteemalla. Kiitos vaihdon järjestäjälle!

Sain nämä hyvin kekseliäät ja kauniit syyskortit Merviltä. Suurkiitos Merville, kortit olivat todella mieleisiä. Uskaltaudun nämäkin julkistamaan, säälihän se olisi pitää tällaisia kortteja pelkästään omana ilona; ja samat sanat kuin edellisessä kirjoitelmassa, ilmoita jos et halua korttejasi julkistaa! Kuva ei ihan tosin tuo täyttä oikeutta näille korteille esim. lehdissä on käytetty mielenkiintoisia materiaaleja ja ovat kolmiuloitteisia melkeinpä.

Korttien nimet: Are you leaving (syksy), Syksyn haasteet, Les feuilles mortes (kuolleet lehdet), syksyn enkeli, Ruusunmarjat ja octoberfest.

1973072.jpg

Itse laitoin nämä allaolevat (eka kortti vähän muunnettuna), tyyliini taitaa kuulua nämä naisleikkeet vanhoista aikakauslehdistä. No onhan näissä kyllä puolet nyt kumminkin muita aiheita:

1973065.jpg

Ja viimeisimpänä Annen tuplavaihdon kakkososan kortit; Annifannilta kortit. Suurkiitos Annifannille kivoista korteista! Ne piti tehdä kuviin, jotka itse olin lähettänyt. Tämä vaihto oli tosi mielenkiintoinen; ainakin itselleni osui kuvat, joita en ehkä hoksaisi käyttää korteissa. En vielä kuitenkaan julkista niitä, koska tässä ovat vielä postiin laittamatta. Lähtevät vasta huomenna.

1973076.jpg

Ai niin, Annifannille kiitos myös kivoista extroista!

Itse lähetin seuraavat kortit: (edit 30.10.2008). Kuvina oli taustakuvat näistä korteista. Tätä oikeanpuoleista kuvaa leikkelin eli melkeinpä puolitin sen ja toistakin kuvaa muistaakseni kavensin ja hankasin eräänlaisella hiekkapaperilla.

2023668.jpg